Usi de garaj

Porti sectionale si porti tip rulou

Usa de garaj sectionala industriala

- sunt confectionate din panouri de otel de 42 mm umplute cu spuma poliuretanica si cu o grosime a tablei de 0.5 mm vopsite in diferite culouri;

 

- sunt recomandate pentru constructii industriale si depozite, lungimea maxima fiind de 7 m.;

 

- in functie de tipul de acces usa pietonala poate fi executata cu sau fara prag;

 

- pentru a avea mai multa lumina naturala se poate opta pentru panouri vitrate sau ferestre de diferite tipuri si dimensiuni incorporate in panourile usii;

 

- actionarea se poate face electric cu motor GfA ELEKTROMATEN fabricat in Germania sau manual cu palan cu lant; 

Usa de garaj sectionala rezidentiala

 - sunt confectionate din panouri de otel vopsite in diferite culouri asigurand o izolatie termica superioara;

 

- sunt recomandate pentru constructii rezidentiale, lungimea maxima fiind de 3.5 m.;

 

- pentru a avea mai multa lumina naturala se poate opta pentru ferestre de diferite tipuri si dimensiuni incorporate in panourile usii;

 

- actionarea se poate face electric cu motor BFT sau  manual;

Usa de garaj tip rulou cu lamela de 77 mm

Usile de garaj tip rulou cu lam de 77 sunt alcatuite din caseta de protectie de aluminiu de 300mm sau 350 mm, covor de lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica cu o grosime de 18,5mm, un sistem de ghidaje laterale cu perii de 100mm si o lamelă finală din aluminiu extrudat de 77 mm prevăzută cu garnitură de etanşare neagră din cauciuc ,oferind izolatia spatiului dv.

Gama variata de culori se incadreaza perfect in arhitectura oricarei constructii , culorile standard fiind urmatoarele : alb, maro deschis, maro inchis, argintiu, antracit, nuc , stejar auriu.

Pot fi  folosite în diferite contexte, de la inchideri rezidentiale pana la inchideri pentru hale industriale si depozite. Asigurand o accesibilitate sporita.

Usile de garaj sunt echipate cu motoare tubulare cu actionare manuala de urgenta , dechiderea si inchiderea realizandu-se prin intrerupator cu cheie aplicat ,sau receptor cu intrepator si telecomenzi breloc.

Usa de garaj tip rulou cu lamela de 55 mm

  • Usile de garaj tip rulou cu lam de 55  sunt alcatuite din caseta de protectie din aluminiu de 205mm sau 250 mm covor de lamele din aluminiu umplute cu spuma poliiuretanica cu ogrosime de 14mm un  sistem de ghidaje cu perii laterale, lamela finala din aluminiu extrudat de 55 prevazut cu garnitura de etansare neagra de cauciuc.

  • Gama variata de culori se incadreaza perfect in arhitectura oricarei constructii , culorile standard fiind urmatoarele : alb, maro deschis, maro inchis, argintiu, antracit, nuc , stejar auriu.

  • Usa garaj rulou cu lamele de 55 mm reprezinta o varianta economica si fiabila pentru inchiderea garajelor, spatiilor comerciale, magazine, chioscuri, foisoare, pontoane barca.

  • deschiderea si inchiderea usii cu lam de 55 se poate face manual, fiind actionata prin arcul de torsiune si buctuc cu cheie,  prin manivela  si reductor, sau motor cu actionare manuala de urgenta, si receptor cu intrerupator si telecomenzi sau intrerupator exterior cu cheie aplicat.