Rolete textile

ROLETE EXPERT

Roletele Expert adauga stil si personalitate in interiorului cladirilor, reprezentând o solutie simpla si economica pentru decorarea acestora, în anumite situatii putând înlocui jaluzelele verticale. Iti poti decora ferestrele in stil modern cu diferite culori si la orice dimensiune.

 

Roletele textile au in componenta sistemului  ax tubular din aluminiu  de 17 mm sau 25 mm in functie de latimea dorita care permite rularea materialului textil intr-un spatiu restrans al ferestrelor prin actionarea unui lantisor cu bila.

 

Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita. Pentru umbrire sunt disponibile stofe semi-transparente black-out si zebra.
Toate stofele folosite la roletelor textile au un design special si sunt tratate anti-static.

ROLETE OPTIMA

Roletele Optima reprezinta o solutie eleganta pentru decorarea ferestrelor datorita casetei si ghidajelor din aluminiu actionate cu ajutorul lantisorului. 

 

Caseta si ghidajele  cu nuantele de alb, maro inchis, antracit sau stejar auriu ofera locuintei dumneavoastre un plus de confort si intimitate imbinand perfect utilul cu placutul. Caseta de aluminiu protejeaza materialul textil 

 

Intretinerea si curatarea roletelor textile se face foarte usor cu ajutorul unei lavete umezite care sa contina putin detergent lichid.

 

Roletele Optima raman paralele cu sticla, chiar si cu fereastra deschisa in pozitie inclinata, iar materialul textil nu flutura in bataia curentului. 

Rolete Zebra Maxi

Roletele Zebra Maxi sunt perfect adaptate pentru inlocuirea perdelelor din locuinta dumneavoastra oferind un plus de confort si eleganta spatiului de locuit.

 

Acestea sunt simplu de intretinut putand fi stranse compact in partea de sus a ferestrei pentru a nu optura lumina naturala sau pot fi lasate in jos acoperind astfel toata suprafata ferestrei asigurand intimitate caminului dumneavoastra.

 

Sunt casetate si necasetate avand un tub de 32 mm, acesta facand ca roletele sa fie confectionate la lungimi mari.

 

Sistemul de prindere a roletelor se poate face in plafon cu ajutorul unor clipsuri sau pe perete cu ajutorul unor console de montaj.

 

Materialele folosite la Roletele Zebra Maxi au un design unic.